U bent nu hier: Home » Referenties   (Translate website)

Referenties

Hieronder vindt u enkele reacties van onze klanten.

Referenties van schoonmaakbedrijf Tidy Up Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van schoonmaakbedrijf Tidy Up en u wilt contact opnemen met een van onze referenties dan is dat mogelijk. Om privacy redenen staan de contactgegevens van onze referenties niet vermeld op deze website, maar deze kunt u bij ons opvragen.

Bent u een bestaande klant dan stellen we het altijd erg op prijs als u hier een reactie wilt plaatsen. In dat geval kunt u uw reactie doorgeven via onze contact pagina. Schoonmaakbedrijf Tidy Up hecht veel waarde aan uw feedback!


Louise Kok (Amsterdam):
"Ons huis wordt nu twee jaar door Ania schoongemaakt en wij zijn zeer tevreden. Ze is betrouwbaar, punctueel, flexibel als daarom gevraagd wordt en natuurlijk als allerbelangrijkste: schoon! Ze heeft oog voor detail waardoor het huis er superfijn uitziet als we thuiskomen. Wij hebben vaker hulp in de huishouding gehad maar Tidy Up is met stip de beste ooit!"

Maaike (Amsterdam):
"Ania werkt nu een paar jaar voor ons. Ze is snel, vrolijk en maakt goed schoon. Ze is flexibel en hulpvaardig. Ze heeft gewoon veel positieve energie! Een fijn en betrouwbaar persoon."

Margriet (Amsterdam):
"Anja verzorgt al meer dan tien jaar ons huis en kantoor. Ze is flexibel, slim, denkt mee, ziet wat er moet gebeuren en doet dat. Ik hoef haar nooit iets te vragen, ze maakt haar eigen meerweekse planning zodat ook grote klussen als ramen zemen en de binnenkant van de keukenkastjes ingepland worden. Ik wil nooit meer zonder!"